Comision 0%

Descriere

Urban Plaza

Urban Plaza este cel mai ambițios proiect imobiliar al nostru. Suntem determinați să demonstrăm că se poate și mai bine, prin experiența acumulată, parteneriate unice, soluții ingenioase și o permanentă preocupare pentru lucrul bine gândit și făcut, încă de la început.

Cele două turnuri de 70 de metri înălțime vor fi un veritabil reper vizual al lucrului bine făcut și vor modifica linia de orizont a orașului. Pe cele 10 hectare ale ansamblului rezidențial, mii de oameni vor descoperi un loc gândit pentru o viață mai bună, mai frumoasă.

Fiecare apartament din Urban Plaza a fost atent proiectat, maximizând spațiul și funcționalitatea sa. Am gândit spațiul interior pentru tine și familia ta, punând accent pe armonia îmbinării zonelor de zi și de noapte cu spațiile de depozitare și cele comune. La noi descoperi cum fiecare metru pătrat poate fi, cu adevărat, util.

Scopul nostru, prin Urban Plaza, este să creștem calitatea vieții tale. Pentru că o viață echilibrată presupune mișcare, activități și experiențe, am depus eforturi mari în diversificarea opțiunilor pe care ți le punem la dispoziție.

Te vei bucura de zona comercială cu supermarket, restaurante cu terase, bănci, farmacie și un club al copiilor. Suntem determinați să le oferim celor mici atenția noastră, pentru că ne dorim să crească într-un mediu care să îi dezvolte frumos, așa că am pregătit și un parc în care să se joace și o grădiniță dotată cu tot ce este necesar.

Și, pentru că suntem adepții unui stil de viață activ, Urban Plaza este primul ansamblu rezidențial din Brașov proiectat cu un centru wellness integrat. Construim, pentru tine, o piscină semiolimpică, un centru spa și de înfrumusețare și o sală de fitness. Acum ai locul perfect în care să evadezi și să te încarci cu energie. Și totul atât de aproape de casa ta.

Grupul Paghera a proiectat și pus în practică parcuri și peisaje în întreaga lume, devenind, în 2017, lider european în domeniu. În Urban Plaza parcul a fost gândit ca un punct de atracție central. Aducem, pentru tine, natura la scara blocului, completând perfect interiorul cu exteriorul. Susținem o viață sănătoasă, în familie. Acum ai locul perfect în care te poți juca cu cei mici, poți alerga, relaxându-te, și poți lega prietenii. Vei fi nerăbdător să te întorci acasă, în fiecare zi.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului