Descriere

TRANSILVANIA RESIDENCE

Transilvania Residence este acasa atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. In ceea ce-i priveste pe cei mici, zona este ideala pentru o copilarie linistita si cu mult timp petrecut in aer liber si curat. Scoala, cresa si gradinita sunt la o distanta de maxim 7 minute de mers pe jos. Cei mari se pot bucura de liniste, de o priveliste deosebita, de un confort extraordinar si de apropierea sau de accesul facil catre punctele de interes din Brasov. Aici vei simti ca locuiesti intr-o statiune montana. 5027 mp vor gazdui noul ansamblu rezidential din cartierul Noua Brasov.  Complexul de locuinte cu 1, 2, 3 si 4 camere, alcatuit din 3 tronsoane pe diverse regimuri de inaltime, va deveni acasa pentru cei care isi doresc o locuinta moderna, noua, complet finisata, cu spatii generoase si adaptate necesitatilor viitorilor locatari.

Fericirea de zi cu zi  este strans legata de mediul in care traim, tocmai de aceea am ales sa construim in Noua, unul din cele mai verzi cartiere din Brasov. In plus, vei locui la doar cateva minute de mers pe jos pana la Gradina Zoologica Brasov sau pana la Lacul de Agrement Noua. Totodata, ai acces direct catre una din cele mai importante zone de retail din oras.

Ne-am propus sa construim pentru o comunitate de oameni cu aceleasi interese, tocmai de aceea noile apartamente sunt foarte spatioase, au spatii vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii. Privelistea deosebita poate fi admirata de la fiecare fereastra si conectarea cu natura ramane prezenta pe tot parcursul zilei, iluminatul natural fiind inca un avantaj al apartamentelor din complexul Transilvania Residence.

Indiferent de tipul de locuinta pe care ti-l doresti, fie ca este vorba de un apartament tip studio sau de un apartament cu mai multe camere, te vei bucura de o calitate inalta a constructiei si a materialelor folosite. Moderne si bine realizate, apartamentele noi din cartierul Noua Brasov asigura nivelul de confort de care ai nevoie pentru stilul tau de viata si optimizeaza spatiul pentru a fi folosit pe deplin, nici un centimetru pierdut.

Tu ai fost cel care ne-a inspirat sa construim noile apartamente din cartierul Noua Brasov. Pentru tine am ales o zona plina de verdeata si cu multe optiuni in ceea ce priveste timpul liber. Pe langa plimbarile in aer liber, poti incerca diverse trasee prin padure, poti sa te bucuri de sporturile pe care le poti practica in Baza Sportiva din apropiere sau poti petrece timp de calitate alaturi de familie in parcul de aventura de langa lac.

In complexul rezidential Transilvania Residence fiecare zi este o zi de vacanta la munte. Poti face o multime de lucruri in imediata apropiere ca mai apoi sa te intorci in cadura si confortul apartamentului tau.

APARTAMENTE LA CHEIE

Tu contezi si alegerile tale sunt importante pentru noi. Fiecare beneficiar are posibilitatea de a alege finisajele interioare dintr-un pachet pus la dispozitie de dezvoltator. Tu vei alege pardoselile din parchet pentru zonele de zi si pentru dormitoare, tu vei alege gresia si faianta aferenta bailor si bucatariilor, tu vei alege obiectele sanitare. Totul este despre tine si casa ta!

Fiecare apartament va avea peretii finisati si vopsiti in alb, usa metalica de acces, usi interioare laminate si instalatii sanitare premium, inclusiv centrala termica si radiatoare. In plus, racordarile la retelele publice vor fi facute de dezvoltator.

Tu trebuie doar sa iti alegi mobila si sa te muti. Atat!

CALITATE INAINTE DE TOATE

Inca de la inceput ne-am propus sa nu facem compromisuri sau vreun rabat la calitate. Totul a fost gandit, proiectat si ales pentru a construi locuinte moderne si bine executate. In acest sens am ales caramida Porotherm pentru zidarii, polistiren termoizolant de 10 cm pentru izolarea exterioara a cladirilor, tamplarie PVC cu 6 camere si sticla termoizolanta, etc.

Izolarea apartamentelor s-a facut atat termic, cat si fonic. Nici casa scarii nu va fi una obisnuita, ne dorim sa te simti acasa inca de la intrarea in noul bloc de apartamente din Brasov conceput special pentru tine si nevoile tale cotidiene.

Nu iti face griji pentru achizitie, avem disponibile mai multe modalitati de plata, una sigur ti se potriveste si tie. Te asteptam sa vorbim despre asta!

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului