Comision 0%

Descriere

Stone Park

Proiectul este localizat în zona de maximă dezvoltare urbană a Brașovului la doar 2 minute de Coresi Shopping Resort.Amplasarea oferă acces facil către zona de shopping, zona de business,dar și spre spațiile verzi și zonele de interes educațional din Tractorul

Stone Park propune un concept nou, bazat pe un design modern și o compartimentare optimă, gândit să ofere confort și siguranță comunității pe care o va crea. Inițiatorii proiectului au în spate o experiență însemnată, dobândită în timp, atât în proiecte realizate în calitate de constructor, cât și în proiecte rezidențiale finalizate din postura dezvoltatorului, având ca obiectiv livrarea de locuințe de calitate la prețuri accesibile

Ansamblul Stone Park constă în realizarea a 4 blocuri de locuințe dispuse pe 6 etaje, dotate cu spații de parcare subterane și supraterane. Fiecare imobil include 54 de apartamente de tip studio, cu 2 și 3 camere.Apartamente tip Studio

Apartamentele de tip Studio dispun de o suprafață utilă de 43,64 mp, fiind proiectate să ofere într-un spațiu distribuit eficient, nevoile de zi cu zi ale oricărei persoane active sau ale unui cuplu tânăr. Acestea sunt compuse din living și bucătărie de tip open space, dormitor hol și baie. În plus, atât dormitorul cât și zona de zi beneficiază de acces către o terasă de 8 mp.

Apartamente cu 2 camere

Ințelegem că fiecare persoană are nevoi diferite, așadar, pentru cel mai solicitat tip de apartamente din piață am gândit mai multe variante de compartimentare, prin care dăm utilitate fiecărui metru pătrat, fără a compromite nevoia de spațiu.

Astfel, oferta de apartamente cu 2 camere cuprinde trei tipuri de compartimentare, având structuri decomandate, cu suprafețe utile cuprinse între 56,23 și 60, 81 mp.

Apartamente cu 3 camere

Apartamentele cu 3 camere beneficiază de o compartimentare practică, decomandată, menită să satisfacă exigențele unei familii, având bine definite zonele de zi și de noapte.

Astfel, acestea sunt compuse din hol, living și bucătărie, ambele cu acces către terasă, două băi și două dormitoare, cel matrimonial având baie și terasă proprie. Suprafața utilă a apartamentelor este de 74,04 mp, fără a lua în calcul cel două terase.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului