Comision 0%

Descriere

Ozone Residence

Amplasare inteligentă, lifestyle și confort

Ozone Residence este un proiect care urmărește îndeaproape nevoile clienților. Tocmai de aceea am conceput locuințe care să satisfacă și să întreacă așteptările voastre. Situat pe strada Nicolae Labiș, la câteva minute distanță de Coresi Shopping Resort, ansamblul rezidențial promite să devină “acasă” pentru toți cei care doresc mai mult spațiu, confort, priveliște deosebită, liniște și intimitate.

Cu un regim mic de înălțime, P+4, noile blocuri de locuințe au fost gândite pentru a se adapta oricărui client, indiferent de vârstă, ocupație sau de numărul de membri. Pentru fiecare dintre voi, Ozone Residence are studioul, garsoniera sau apartamentul perfect.

Respectarea tuturor angajamentelor

Predarea la cheie a apartamenteor se face fix la termenul stabilit. Ne-am propus încă de la început să fim parteneri onești, transparenți și orientați către finalizarea cu succes a tuturor proiectelor noastre imobiliare.

Primul bloc a fost predat la termen, al 2-lea este în faza de finisaje interioare, iar cel de-al 3-lea se înalță conform planurilor. În plus, cu noi nu vei avea surprize. Toate racordările la furnizori sunt efectuate înainte de predarea la cheie și sunt GRATUITE.

Un apartament la standarde europene

Pentru că am vrut să oferim mai mult clienților noștri, am dezvoltat și construit proiectul Ozone Residence. Am găsit echilibrul perfect între localizare, spațiu, confort, calitate și preț. Tocmai de aceea apartamentele și garsonierele din acest complex rezidențial sunt ideale pentru a deveni căminul visat de fiecare dintre voi. Avem și o noutate pentru voi, apartamentele tip studio.

Înțelegem nevoia de intimitate și ne dorim pentru fiecare dintre voi spațiu suficient. De aceea, vă propunem studiouri de la 38 mp, apartamente cu 2 camere de la 60 de mp și apartemante cu 3 camere de la 86 mp. Ne-am propus ca fiecare centimetru pătrat util să poată fi valorificat la maxim.

Știm cât de grea și de importantă este alegerea unei locuințe noi. În plus, dacă vrei să faci o investiție imobiliară, îți stăm la dispoziție cu orice detaliu. Experiența ne-a învățat că o relație bazată pe sinceritate și încredere este una sănătoasă și avantajoasă de ambele părti.

Nu îți fă griji pentru bani, suntem deschiși și flexibili pentru a găsi soluția potrivită pentru tine. Contactează-ne, vom raspunde la orice întrebare.

Avantajele Ozone Residence

 • - mai puține apartamente și mai multă intimitate
 • - apartamente călduroase (izolație termică adecvată zonei de munte)
 • - liniște (fonoizolație între etaje)
 • - multă lumină naturală prin ferestrele ample orientate către soare
 • - predare la cheie cu finisajele alese de fiecare client în parte, inclusiv centrala termică și calorifere
 • - mai multe locuri de parcare decât numărul de apartamente
 • - grădini private
 • - zonă puternic dezvoltată cu acces la tot ceea ce înseamnă confort urban (parcuri, magazine, piețe, activități sportive sau recreative, -culturale etc)
 • - acces facil și rapid către orice zonă a Brașovului
 • - posibilitatea de a evita traficul prin alegerea centurilor ocolitoare a Brașovului
 • - mai multe linii de autobuze și stații în imediata apropiere
 • - se construiește un magazin Lidl la 300 de m de ansamblu rezidențial

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

office@ozoneresidence.ro
0746 248 236

Ofertele proiectului