Descriere

Nordis Residence Mamaia

 • După numeroase proiecte rezidențiale de succes în zona de nord a capitalei, construim astăzi cel mai mare ansamblu rezidențial și hotelier de 5 ***** în stațiunea Mamaia.

Nordis Group a devenit un reper în sectorul imobiliar din România, proiectele actuale, precum și cele viitoare din Sinaia și Brașov confirmând acest lucru. Descoperă și tu proiectele noastre și lasă-te inspirat.

Descoperă cel mai mare ansamblu de pe litoral. Hotel. Apartamente rezidenţiale. Plajă. Camera ta de hotel, o investiție profitabilă sau casa ta de vacanță cu toate facilitățile unui hotel de 5*****? Tu alegi! 

 • - Mamaia Nord
 • - 10.000 MP De Plajă Proprie
 • - 80.000 MP Suprafață Totală
 • - 730 De Camere De Hotel
 • - 670 De Apartamente Rezidențiale

- 4 Clădiri Fiecare Cu 11 Etaje 

INVESTIŢIE PE TERMEN LUNG 

Cu o medie de peste 210 zile însorite pe an și la câțiva pași de plaja proprie, Nordis Mamaia 5*****, reprezintă o investiție sigură și profitabilă. 

 • - Cel Mai Mare SPA De Pe Litoral
 • - Lobby Rafinat Și Somptuos
 • - Interioare La Cele Mai Înalte Standarde
 • - 9 Restaurante Și Cafenele
 • - 6 Săli De Conferință

- Cinematograf

Nordis Mamaia este expresia supremă a confortului și oferă un concept nou de locuit pentru ca tu să te poți bucura de toate serviciile și facilitățile hotelului nostru de 5*****, inclusiv de plajă proprie. Toate apartamentele au suprafețe vitrate mari, terase generoase și finisaje premium, reflectând nivelul și calitatea pe care tu le așteptai.

LOCALIZARE

Nordis Mamaia este amplasat ideal, oferindu-ți combinația perfectă între relaxare și distracție. Aici te vei bucura de o experiență rafinată la malul mării, dar și de petreceri în faimoasele cluburi din Mamaia. Te vei deconecta cu totul de la agitația cotidiană și vei experimenta adevărata stare de bine. Este momentul să te destinzi.

INVESTIŢIA TA PROFITABILĂ

Nordis Mamaia Hotel este deschis 12 luni pe an. Toate camerele de hotel din corpurile 1 și 2 sunt închiriate prin contracte recurente cu durată de 10 ani, Nordis plătind lunar către proprietarul camerei o chirie calculată cu un randament de 7% pe an. Cererea de unități hoteliere premium este în creștere pe tot litoralul, în special în Mamaia Nord, ocuparea în vârf de sezon fiind de peste 90%. Estimările specialiștilor sunt că turismul intern va crește cu 30% în urmatorii ani. Facilitățile deosebite, programele speciale concepute împreună cu specialiști în domeniu și politica de rezervări permit un grad de ocupare excelent în toate cele 12 luni ale anului pentru hotelul nostru.

CASA TA DE VACANŢĂ SAU LOCUINŢĂ PERMANENTĂ? 

Vei fi încântat să descoperi galeria comercială cu magazine elegante și să savurezi o cafea la una dintre terasele aflate în curtea interioară a resortului. Apartamentele rezidențiale au cea mai bună vedere către mare având acces la plaja privată Nordis. Vei beneficia de clinică medicală de recuperare deschisă pe tot parcursul anului ca să ai grijă de tine și de cei dragi. Cu profesioniști în domeniu și dotări de ultimă generație, clinica oferă servicii de recuperare, kinetoterapie, medicină sportivă și stomatologie.

UNIVERSUL TĂU DE SHOPPING

Galeria comercială Nordis Mamaia îți oferă un mix rafinat de boutique-uri exclusiviste desfășurate pe o suprafață generoasă de 1500 mp de răsfăț pur. Inspiră-te de la brandurile tale de lux preferate și redescoperă plăcerea de a cumpăra pentru tine și cei dragi. Cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău, te vei relaxa și răsfăța. 

ZILE NESFÂRȘITE DE VARĂ 

10.000 mp de plajă proprie într-o zonă aerisită din Mamaia Nord, unde vei găsi peste 1000 de șezlonguri, bungalow-uri de lux și vedere directă la mare. Totul la superlativ pentru o experiență unică. Evadează într-o oază de relaxare cu nisip fin și atmosferă primitoare. Un refugiu perfect pentru o vacanță memorabilă, cu servicii de 5***** care definesc răsfățul și care te vor face să uiți de agitația orașului.

ADEVĂRATUL SENS AL LUXULUI ȘI CONFORTULUI 

Casa ta poate fi în cel mai exclusivist ansamblu de pe litoralul românesc, cu vedere la mare, stil de viață modern și locație excelentă. Bucură-te de o experiență completă și de fiecare facilitate special gândită pentru a-ți oferi relaxare și confort. 

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului