Comision 0%

Descriere

Maurer Villas

Proiectul Maurer Villas este expresia imaginatiei si dorintelor clientilor nostri, pe care am ales sa-i intampinam cu un nou tip de cladiri, tranzitia de la cladirile clasice la blocurile in stil vila fiind una convenabila.

Zona linistita, dar cu un urias potential turistic, este in mojlocul naturii si departe de poluarea fonica a orasului. Stim ca familia ta merita tot ce este mai bun, de aceea am creat conceptul Maurer Villas cu intentia de ne ridica la aceste standarde. Copiii reprezinta viitorul nostru, motiv pentru care am pregatit spatii de joaca, unde acestia pot lega prietenii, consumandu-si energia intr-un mod constructiv.

Aici este locul unde visul tau devine realitate. Indiferent de tipul de apartament pe care il cauti, arhitectii nostri au delimitat spatiile astfel incat sa mareasca posibilitatile tale de a decora. Fiecare membru al familiei are posibilitatea sa personalizeze, dupa bunul plac, propria camera.

Maurer Villas, un nou concept arhitectural

Un avantaj important al acestui proiect il reprezinta arhitectura cladirilor. Pentru nevoia de intimitate si dorinta de liniste, ne-am gandit la imobile de tip vila, mai joase decat blocurile clasice, de 2 etaje + mansarda.

Cladirile sunt gandite pentru a fi spatioase, elegante, in care visurile pot deveni realitate. Cei mici vor petrece timp de calitate in aer liber, iar copilaria lor va capata nuante de poveste.

In asentiment cu natura

Pentru ca respectam activitatea pe care o desfasuram, promisiunile facute clientilor si, bineinteles, natura, am creat un ansamblu rezidential in Brasov conectat la spatiile verzi carora le-am dat atribuit un usor ambient urban.

Imobilele de tip vila, cochete, moderne si de mici dimensiuni vor fi completate cu succes de cadrul natural ce le inconjoara. Culoarea care va predomina va fi verdele, iar acest lucru iti va da in permanenta senzatia de prospetime, liniste si armonie.

Siguranta inainte de toate

Pe langa spatiile de joaca, pe care le-am construit dupa ultimele Norme Europene in vigoare, am dotat ansamblul Maurer Villas cu tehnologii moderne, pentru ca tu sa te simti in siguranta si sa scapi de griji, atunci cand esti la serviciu sau in vacanta.

De asemenea, avem grija ca spatiile verzi sa fie in permanenta curate si aranjate, iar tu sa te poti bucura in voie de aerul proaspat si imbietor. Ai incredere in noi si lasa-ne sa ne ocupam de toate aspectele ce tin de confort.

Multe locuri de parcare

Din nevoia de a economisi spatiu, din dorinta de a-l valorifica in al mod, dar si din experienta proiectelor anterioare, toate cladirile sunt dotate cu parcare subterana.
Utilitatea unui autovehicul este incontestabila, insa la fel este si nevoia locului de parcare. Masina ta va fi in siguranta si nu trebuie sa-ti faci griji ca nu ai unde sa o lasi, deoarece vei avea un loc doar al tau.

Deschisi cerintelor

Modul in care lucram nu este un secret, de aceea ne dorim sa fim cat se poate de transparenti, in toate activitatile pe care le desfasuram. Siguranta ta este prioritate pentru noi, de aceea vrem sa te asiguram ca vei primi exact ceea ce ti-am promis. Ori de cate ori ai nevoie de o informatie legata de stadiul lucrarilor sau vrei chiar sa faci o vizita locatiei unde este ridicat viitorul tau camin, contacteaza-ne si noi iti vom oferi toate raspunsurile pe care le cauti. La Maurer Villas Brasov, gasesti parteneri care sa te ajute in toate punctele tale de interes.

Experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor si profesionistii cu care lucram ne ofera posibilitatea de a avea o viziune clara asupra produsului finit si astfel ne contram fortele pentru a atinge scopul pe care ni-l propunem. In fiecare proiect inceput aici, vrem sa-ti oferim o experienta unica de cumparare a unui apartament in Brasov.

In achizitia unei locuinte, detaliile sunt cele care conteaza, iar materialele premium selectate atent si finisajele ce redau aspectul final pun intregul apartament intr-o lumina deosebita.

Finisaje exterior

 • - Tencuieli decorative cu termosisteme de 10 cm, pentru caldura casei tale;
 • - Balcoane protejate cu balustrade din aluminiu, compozit si placate cu gresie antiderapanta, pentru siguranta familiei;
 • - Structura separatoare dintre apartamente realizată din cărămidă de 30 cm, pentru intimitatea de care ai nevoie;
 • - Zidaria exterioară din cărămidă termobloc de 30 cm, pentru vise linistite;
 • - Pereți interiori din cărămidă termobloc de 30 cm, respectiv 12,5 cm, pentru confortul tuturor;

- Terasele sub care se afla incaperi inchise, vor fi prevazute cu un pachet termoizolant -polistiren si izolatii bituminoase.

Finisaje interior

 • - Inaltimea apartamentelor de minim 2,55 metri;
 • - Pe balcon, gresie antiderapanta rezistenta la temperaturi scazute, pentru ceaiul de noiembrie;
 • - In camere, parchet cu o grosime de 10 mm – culorile și texturile la alegerea ta, ca sa revii acasa cu placere;
 • - Ceas de apa cu autocitire și radiofrecventa;
 • - Faianta si gresia la alegere, pentru a scoate la iveala latura ta artistica;
 • - Usa de intrare in apartament si cele din interior - import Germania, marca Jeld-Wen, cu izolatie fonica 27 decibeli;
 • - Grupurile sanitare si bucatariile sunt acoperite cu gresie portenalata, fabricata in Italia/Spania;
 • - Glafurile ferestrelor sunt realizate din piatra naturala de calcar, prevazute cu bizot.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului