Descriere

Mamaia Summerland

Apartamente cu vedere la mare

Toate apartamentele din ansamblul Summerland Mamaia Nord au vedere la Marea Neagra sau Lacul Siutghiol. Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa locuiesti exact langa mare? Sa parasesti imobilul si sa te afli deja pe plaja? Sa iti poti supraveghea copilul jucandu-se de la propriul tau balcon? Si peste toate acestea sa fii la 200m distanta de mare, dar in acelasi timp ferit de zgomotul si poluarea orasului? Acest vis poate deveni realitate odata cu Mamaia Summerland.

Alatura-te celor peste 600 de clienti fericiti!
Ansamblul de blocuri de apartmente Summerland Mamaia Nord raspunde exigentelor clientilor, spatiul fiind utilizat la maxim, pentru toate bugetele disponibile.
Oferim spre vanzare apartamente cu 2 si 3 camere, studiouri si garsoniere cu suprafete cuprinse intre 41 si 142 mp, cu finisaje atent executate, la doar 3 km de centrul orasului Constanta.

Cu un dezvoltator responsabil si dedicat, o echipa de elita in constructii, ansamblul de blocuri de apartamente Summerland Mamaia Nord Constanta pune accentul pe calitatea constructiei, reusind sa atinga excelenta în fiecare detaliu.

Facilitati

In imediata apropiere a complexului nostru rezidential, se gasesc restaurante cu specific libanez, italian, pescaresc, international si cluburile Fratelli BEACH, EGO BEACH, CRAZY, Loft, Le Gaga, Breeze.

De asemenea, va puteti bucura de accesul rapid pe plajele: PURO BEACH, CRAZY BEACH, H2O, IPA NERA si KUDOS unde puteti practica sporturi nautice si inchiria echipamente sportive. Dupa distractie, va puteti bucura de o paleta diversa de rasfaturi gastronimice in restaurante cu specific chinezesc, international si pescaresc.

Cumparaturile sunt extraordinar de usor de facut din centrele comerciale apropiate: Careffour, City mall, Maritimo si Metro la 10 min. Pentru shopping ocazional exista si 2 mini marketuri in cartier.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului