Comision 0%

Descriere

Lake Residence

Lake Residence: o nouă viziune despre locuit

Cauți un nou mod de a locui? Noi l-am găsit. Mai exact, ne aflăm în inima Dobrogei, în zona de sud a orașului Ovidiu, pe malul lacului Siutghiol.

Încă de la prima vedere a zonei, simți deja o atracție care va dăinui mult timp de acum înainte. Aici, trecutul și viitorul se împletesc armonios, iar oamenii trăiesc în comuniune cu natura, departe de aglomerația urbană.

Toate acestea au dus la conceperea unei noi viziuni despre locuit. Rezultatul? Ansamblul rezidențial Lake Residence, unic nu doar în Dobrogea, ci în întreaga țară.

Dacă iubești liniștea, verdeața și o panoramă inedită, dacă visezi la propria vilă care îți oferă lux și un stil de viață aparte, atunci Lake Residence este locul ideal pentru tine.

Ce îți oferă Lake Residence

Te invităm la o vizionare, să te convingi, cu ochii tăi, de noul trai de calitate pe care îl poți avea aici.

Întins pe o suprafață de 60.000 mp, cu deschidere directă la lacul Siutghiol, proiectul cuprinde 150 de unități locative, dintre care doar 30 mai sunt disponibile. Vilele sunt de tip duplex cu regim de înălțime P + 1E + terasă acoperită. Fiecare unitate are o suprafață totală de 220 mp, iar suprafețele utile sunt cuprinse între 126-130 mp.

În interiorul fiecărei vile vei regăsi 3 dormitoare, living, bucătărie, 2 băi, dressing, terasă acoperită la etajul 2 cu o suprafață de 68-69 mp utili. Locuitorii se pot bucura de propria curte pe un lot de teren de aproximativ 200-250 mp.

Pentru că iubim natura, am inclus în cadrul proiectului și un parc public de 7000 mp, cu un monument istoric recent reabilitat, respectiv o fortificație romano-bizantină.

Amplasare și acces

Drumul spre casă va fi întotdeauna plăcut! Accesul spre Lake Residence se face pe DN2A, prin sensul giratoriu de la intrarea în orașul Ovidiu. Carosabilul este asfaltat complet.

Am ales în mod strategic terenul pentru dezvoltarea ansamblul Lake Residence, atât datorită poziției cu vedere superbă spre lacul Siutghiol, cât și pentru accesul facil din punctele cheie ale județului Constanța.

Așadar, fie că ai ales ca destinație stațiunea Mamaia, aeroportul Mihail Kogălniceanu, centrul Constanței sau centrele comerciale din zonă, mereu drumul tău spre casă va fi scurt, datorită distanțelor mici.

Te invităm să descoperi viața pe malul lacului așa cum nu o știai până acum!

Facilitățile unei vieți pe malul lacului

La Lake Residence, te vei bucura mereu de o vedere superbă spre lacul Siutghiol. Fiecare lot de teren beneficiază de utilități la limita proprietății: gaz, apă, electricitate, canalizare, drum de acces asfaltat, iluminat public. Întreaga infrastructură menționată este nouă, fiind dată în folosință de 2 ani.

Aici vei descoperi un trai confortabil, cu stil și luxos, prin modul în care vilele au fost construite și concepute. La achiziție, vilele sunt predate semifinisate, la gri, existând posibilitatea să îți personalizezi spațiul interior după bunul plac. 

Pentru iubitorii de liniște și natură, am inclus în cadrul ansamblului un parc cu suprafața de 7000 mp. Aici vei putea petrece clipe de relaxare, fie la plimbare, jogging pe aleile pietonale sau doar să citești o carte într-un loc umbrit de copaci și înfrumusețat de o varietate de plante și flori.

În centrul parcului se află un Castru Roman în curs de reabilitare, care va oferi locului un farmec aparte, păstrându-i valoarea istorică.

De ce să alegi Lake Residence

Viața ta capătă o nouă formă, odată cu timpul petrecut în propria casă din cadrul Lake Residence. Aici, vei fi parte nu doar dintr-o comunitate unită și liniștită, ci dintr-un club rezidențial exclusivist, unic în România.

Iată principalele motive pentru care locuitorii Lake Residence au ales să înceapă o nouă viață aici:

   - Vedere permanentă, de pe propria terasă, către Lacul Siutghiol.

   - Acces la ponton de-a lungul lacului, pentru seri de neuitat și momente de calitate alături de cei dragi.

   - Plimbări facilitate cu ambarcațiuni pe lac, la discreția locuitorilor.

   - Acces rapid, pe DN2A, facilitat de sensul giratoriu de la intrarea în orașul Ovidiu.

   - Plan Urbanistic Zonal aprobat.

   - Utilitățile sunt racordate subteran și pozate prin trotuare și parcaje, acestea fiind în prezent la limita proprietății.

   - Proiecte de arhitectură propuse pentru crearea unui aspect unitar al întregului club rezidențial.

   - Străzile din interiorul ansamblului sunt cu sens unic și au dimensiuni generoase, cu o lățime de 11 m incluzând parcaje laterale.

   - Ambientul exterior este înfrumusețat prin plantarea de copaci dar și datorită aleilor pietonale pavate.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului