Descriere

Emanoil Bernfeld 1

Proiectul imobiliar „Emanoil Bernfeld” este prezentat cu un număr de 11 unități rezidențiale. Apartamentele sunt proiectate cu schițe cu două camere și garsoniere cu terase (în afară de locuințele de la parter).

  • Apartamentele cu o cameră dispun de suprafața total construită de: 39,77 mp, 40,73 mp și 44,19 mp, iar locuințele cu două camere sunt proiectate cu suprafața total construită de: 61,63 mp, 62,01 mp, 64,79 mp și 65,29 mp;
  • Suprafața teraselor începe de la 7,15 mp și poate fi până la 12,38 mp.

La dispoziția beneficiarilor sunt oferite apartamente complet finisate în versiune - „la cheie”. Sapele pentru pardoselile din apartamente sunt turnate mecanizat și sapele sunt alese pe bază de ciment. Toți pereții din partea interioară sunt calitativ tencuiți mecanizat cu tencuieli pe bază de ciment și sunt finisați cu vopsea lavabilă. Ușa de la intrare este instalată și este confecționată din metal.

Fiecare cumpărător a unui apartament are pusă la dispoziția lista finisajelor la alegerea, care este prestabilită în conformitate cu bugetul întocmit de către Dezvoltator. Astfel viitorii rezidenți beneficiază de posibilitatea de a-și alege plăcile ceramice (gresia și faianța), parchetul, ușile interioare și obiectele sanitare de care se va folosi în viitor în apartamentul său.

Pentru fiecare locuință sunt dotate centrale termice individuale de marca Viessmann, care individual asigură apartamentele cu încălzire.

Racordate la bloc sunt utilitățile: gaz, canal, apă și curent electric și toate separat sunt contorizate pentru fiecare locuință în parte.

Cu o experiență de mai mult de 10 ani Dezvoltatorul complexului rezidențial „Emanoil Bernfeld” – compania „CCI Construct” știe cum să construiască locuințe perfecte, la cele mai înalte standarde de calitate și confort și alege pentru acestea cele mai bune locații.

Pentru a lua cunoștință cu alte informații, cu bugetele alocate pentru alegerea finisajelor apartamentelor din complexul locativ „Emanoil Bernfeld” și pentru a vedea toate contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe site-web al Dezvoltatului „CCI Construct”.

Apartamentele se predau finisate complet (la cheie).

  • Clientul isi poate personaliza apartamentul, iar bugetele alocate pt fiecare apartament sunt urmatoarele:
  • gresie = 50 lei / mp
  • faianta = 50 lei / mp
  • parchet = 40 lei / mp
  • sanitare = 2000 lei/baie

usi = 500 lei/ bucata

Alte detalii:

  • Blocul este construit din caramida. Pentru sporirea coeficientului de izolare termica blocul este izolat cu polistiren de 10 cm, cu coeficient de transfer termic EPS 80. Constructia este pe cadre, aceasta structura confera o mai buna rezistenta in caz de seism. Blocul se construieste intr-o zona foarte dezvoltata (spital, scoli, gradinite, supermarket-uri, etc., toate sunt la indemana cumparatorului). Dupa cum se vede si mai sus, finisajele interioare sunt la alegerea viitorului cumparator. Toate apartamentele vin echipate cu centrala termica proprie VIESSMAN. Termopanale folosite sunt cu profil Salamander 5 camere, sticla 4s (confera si acestea izolare termica si fonica de calitate). Blocul este alcatuit din apartamente de doua, trei camere si garsoniere, pe diferite dimensiuni, pretul fiind unul dintre cele mai competitive de pe piata imobiliara Brasov. Sapele si tencuiala sunt pe baza de ciment, realizate mecanizat.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului