Comision 0%

Descriere

La CONEST VISION, avem grijă să te bucuri de locuinţe confortabile, perfect compartimentate şi adaptate stilului tău de viaţă. Am proiectat totul gândindu-ne la tine si la familia ta. Zi de zi, construim responsabil apartamentele moderne pe care Iașul le așteptă. Tu ești în centrul proiectului de arhitectură. La tine ne gândim când realizam fundații solide și când folosim doar materiale de construcții de calitate superioară. Pentru că tu ești cel care, tânăr și îndrăzneț, alegi să vezi orașul de sus, de la înălțimea ta!

Confortul tău,
viziunea noastră.

Cu toţii construim vise zi de zi. Noi le face să devină realitate. Unii visează să aibă un apartament nou, aproape de tot ce contează, pentru alţii cel mai important este să-i aibă pe cei dragi alături, însă, pentru toţi ceilalţi, confortul înseamnă siguranţa unei construcţii bine făcute şi garanţia unui constructor cu experienţă.

Pentru că ştim cât de important este ca totul să fie bine construit şi la timp, la CONEST VISION construim cu dedicare şi responsabilitate cele mai bune apartamente pentru confortul tău şi al familiei tale. Îţi oferim garanţia celei mai bune alegeri şi un raport corect între calitate şi preţ.

Pentru detalii suplimentare contactati reprezentantul de vanzari,

Alexandru Acatrinei,

0770273010

Oferte ale acestui proiect

user

Laurentiu Ungureanu

Consilier Imobiliar responsabil de Spatii comerciale , Case si Terenuri

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului