Comision 0%

Descriere

Complex Lior

Poziționat în cea mai dezvoltată și mai căutată zonă a Brașovului, cartierul Tractorul, ansamblul rezidențial Lior by Casa Nobel oferă posibitatea de a-ți alege apartamentul mult dorit din unul dintre cele 3 tipuri de apartamente disponibile: studio, apartament cu 2 camere sau apartament cu 3 camere.

Ansamblul rezidențial este situat pe Str. Nicolae Labiș, nr. 64 fiind compus din 5 clădiri cu regim de înălțime Subsol + Parter + 8 etaje în care se regăsesc 346 de apartamente. Clădirile din acest proiect sunt structurate pe o singură scară, având 8 apartamente la nivelul parterului, respectiv 9 apartamente/nivel pentru etajele superioare și un total de 80 de apartamente în clădire. Casa scării este prevăzută cu două lifturi Schindler. La subsolul fiecărei clădiri vor fi amenajate boxe de depozitare, spații pentru biciclete și adăpost ALA.

Structura fiecărei clădiri este realizată în cadre din beton armat și zidărie interioară și exterioară din cărămidă ceramică cu goluri. Termoizolația cu vată bazaltică de 10 cm și tâmplăria PVC Salamander cu 7 camere și sticlă tripan vor asigura un confort termic și fonic sporit. În ceea ce privește amenajarea ansamblului rezidențial Lior by Casa Nobel, acesta va fi înconjurat de zone verzi extinse și două parcuri cu o suprafață totală de 2 000 mp cu locuri de joacă pentru copii și zone de relaxare. De asemenea, vor fi amenajate locuri de parcare, alei pietonale și drumuri de acces.

Prin poziționarea strategică în cadrul cartierului Tractorul, față de punctele de interes urban, ne-am propus să reducem timpul petrecut în trafic și să oferim un acces facil la serviciile și facilitățile necesare pentru un stil de viață cât mai relalaxat ( proximitatea față de Coresi Mall, școli, grădinițe, spitale și centre medicale, săli de fitness, săli de evenimente, parcuri).

Suntem alături de clienții noștri și le punem la dispoziție modalități flexibile de achiziție: de la plata integrală sau eșalonată, în două, trei sau patru tranșe, până la plata prin accesarea unui credit ipotecar sau credit Prima Casă.

Clădirile vor fi racordate la rețelele publice existente în zonă pentru care s-au demarat și obținut avizele necesare și fiecare apartament va fi branșat la utilități, având contorizare individuală. Apartamentele din ansamblul rezidențial Lior by Casa Nobel sunt foarte bine gândite, folosim doar materiale de construcție de bună calitate, finisajele sunt lucrate atent si îngrijit, iar locuințele se predau la cheie.

Tot ce îți rămâne de făcut este să îi dai viață noului tău apartament personalizându-l cu un mobilier pe gustul tău… și te vei simți Acasă!

În prezent, zona Tractorul a devenit una dintre cele mai căutate zone din Brașov pentru locuințele noi, atât de către tinerele familii, cât și de către persoanele care doresc să se stabilească în oraș. 

Planurile de dezvoltare ale acestei zone sunt susținute și prin demersurile autorităților locale, care dezvoltă infrastructura, în conformitate cu planul urbanistic zonal, pro-european.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului