Comision 0%

Descriere

Coder Residence 3

Început din dorința de a oferi imobile de calitate, integrate în dinamismul orașului, dar separate de aglomerație, și de a crea comunități durabile proiectul Coder Residence 3 caută să te aducă mai aproape de casa pe care o meriți. Îmbinăm experiența liniștită a vieții la casă cu energia specifică orașului într-un proiect inovator destinat atât tinerilor, cât și familiilor – te invităm să afli mai multe!

Ești gata să faci primul pas spre căminul pe care ți l-ai dorit mereu? Suntem aici să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie!

Acest proiect a venit ca o continuare și o îmbunătățire a misiunii noastre de a oferi comunității brașovene cel mai aerisit cartier de vile multifuncționale din oraș. Tocmai din acest motiv, din suprafața întregului proiect, aproximativ 11 000 mp, 3000 mp sunt alocați exclusiv spațiilor verzi. Construit în apropiere de școli și grădinițe, conectat la suflul economic și social al orașului, Coder Residence 3 este locul în care te poți refugia oricând, fără a fi însă prea departe de muncă, de cei dragi și de ce contează pentru tine.

BENEFICII

Cel mai aerisit cartier rezidențial din Brașov

pe o suprafață de circa. 11 000 mp noi construim doar 105 imobile. Astfel, viitoarele familii care se stabilesc aici se vor bucura de un spațiu extins pentru mișcare și relaxare, dar și de intimitatea specifică unei comunități

 • Vile multifamiliale cu regim mic de înălțime

acest lucru permite o vedere spendidă spre muntele Tâmpa și Masivul Postăvarul, neobturată de construcțiile învecinate.

 • Apartamente însorite

orientarea tuturor construcțiilor noastre este S-E-V, ceea ce permite accesul luminii naturale în interior pe durata întregii zile, indiferent de anotimp

 • Număr mare de locuri de parcare

fie că ești rezident al Coder Residence 3, fie că ești vizitator ocazional, aici ai parte de un număr mare de locuri de parcare – 155 la fiecare 105 apartamente. În acest mod eviți aglomerația, stresul și timpul pierdut în căutarea unui loc în care să-ți lași mașina.

 • Acces rapid la centre comerciale și instituții de învățământ

ansamblul va avea integrată în apropiere și o zonă comercială, în prima clădire de la stradă, astfel că nu va mai fi nevoie să te deplasezi prea departe pentru cumpărături, și nu în ultimul rând, în imediata lui proximitate se află și o școală.

 • Design plăcut și arhitectură modernă

stilul construcției este unul modern și funcțional, adaptat specificului montan al orașului, prin urmare vilele se încadrează perfect în peisaj urban. Mai mult, modul în care au fost gândite și proiectate (P+1+M) favorizează păstrarea intimității și a liniștii.

 • Acces facil și sigur pentru locatari

comunitatea Coder Residence 3 este o comunitate închisă, protejată de barieră, astfel că nu există riscul pătrunderii persoanelor străine fără autorizație

 • Compartimentare modernă

indiferent de imobilul ales, băile și bucătăriile sunt dotate cu geamuri care permit pătrunderea luminii naturale iar unitățile locative sunt spațioase și bine compartimentate pentru a răspunde cerințelor fiecăruia dintre noi.

 • Teren alocat fiecărui apartament, dar și dotări suplimentare

fiecare clădire vine cu un spațiu de depozitare biciclete și cărucioare pentru copii la parter și o uscătorie la etaj.

 • Imobile rezistente și durabile

nu facem rabat de la calitate, nu construim haotic și nu sacrificăm spațiile verzi, de aceea o clădire conține maxim 11 unități locative. Folosim materialele de construcție rezistente (structură de beton armat și cărămidă) pentru că misiunea noastră este să ridicăm imobile durabile în care ne-am dori noi înșine să locuim.

 • Zone verzi extinse

înțelegem imporanța relaxării și a apropierii de natură, mai ales după o zi lungă de muncă, de aceea nu lipsesc locurile de joacă special amenajate pentru copii și spațiile generoase de promenadă – spațiile verzi reprezintă circa 3000mp din suprafața întregului proiect

 • Conectat la suflul orașului
 • ansamblul este amplasat într-o zonă atractivă, apropiată de majoritatea punctelor de interes – fiind situat la doar 10 minute distanță de Centrul Brașovului.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului