Comision 0%

Descriere

Casa del Mar

Aflat în cea mai dorită zonă din Mamaia Nord, chiar lângă plajă, Casa del Mar este visul împlinit al celor ce își doresc să asculte cântecul valurilor care ajung la țărm, să privească răsăritul soarelui la orizont și să simtă briza mării.

Ansamblul a fost gândit să ofere o experiență completă și să transforme spațiul din jurul său într-o oază de relaxare și confort, un loc al tău în care să te simți fericit având la îndemână tot ce îți dorești. Casa del Mar are o arhitectură modernă, cu linii curbe inspirate de valurile mării, compartimentări interioare ingenios gândite, finisaje de bună calitate, terase cu vederi către mare sau către lac.

Cu acces rapid la toate punctele „fierbinți” din Mamaia Nord: Nuba Beach Club, Bamboo, Crazy Beach, Fratelli Beach & Club, Breeze, complexul este totuși amplasat optim, fiind ferit de agitație și zgomot, astfel încât să te bucuri de o experiență cât mai relaxantă la malul mării. Apartamentele din Casa del Mar sunt variate, astfel vei putea găsi cu ușurință cea mai bună opțiune pentru tine și familia ta: studiouri și apartamente cu 2 și 3 camere. Casa del Mar se remarcă atât prin arhitectura și designul aparte, cât și prin calitatea execuției, materialele folosite fiind în conformitate cu cele mai ridicate standarde. Opțional sisteme inteligente de la Legrand de automatizare a locuinței, lumini, jaluzele și încălzire prin pardoseală.

Orice achizitie imobiliara este o investitie, un apartament in Casa del Mar isi va pastra valoarea in timp, sau chiar va creste in cazul unei revanzari, dar in acelasi timp poate fi un apartament excelent de inchiriat, in sezonul estival.

In interiorul complexului sunt disponibile mai multe tipuri de apartamente, astfel incat sa puteti alege tipul de locuinta care vi se potriveste:

- Studio, spatiul este eficient utilizat: hol, zona de zi/zona de dormit, bucatarie, baie si o terasa spatioasa cu vedere catre Marea Neagra.

- Apartament cu 2 camere, impartit in hol, bucatarie, baie, grup sanitar, dormitor si living spatios, care poate fi folosit ca spatiu de dormit atunci cand decideti sa petreceti vacanta impreuna cu familia sau cu prietenii. Terasa generoasa este perfecta pentru serile racoroase la malul marii sau pentru o simpla relaxare pe sezlonguri.

- Apartamentul cu 3 camere este ingenios impartit sa poata gazdui o familie numeroasa si se compune din: hol, living spatios, bucatarie, baie, dormitor secundar si dormitor matrimonial cu baie proprie. Terasa este impresionanta si inconjoara apartamentul, avand o suprafata de 48 mp, fiind o extensie a apartamentului in care puteti organiza  un reusit cocktail party cu prietenii.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului