Descriere

Building Stefan Mamaia Nord 2

Ansamblul Building Ștefan Mamaia Nord 2 este situat într-o zonă exclusivistă. Datorită acestei poziționări, imobilul oferă apartamente cu vedere frontală și laterală către mare. Imaginați-vă ce răsărituri spectaculoase puteți prinde!

Descoperă apartamentele disponibile din Building Ștefan Mamaia Nord 2

Ansamblul Building Ștefan Mamaia Nord 2 este situat într-o zonă exclusivistă.

Datorită acestei poziționări, imobilul oferă apartamente cu vedere frontală și laterală către mare. Imaginați-vă ce răsărituri spectaculoase puteți prinde. 

Despre apartamente

Apartamentele Ansamblului Rezidențial „Building Stefan Mamaia Nord 2” sunt oferite spre vânzare cu un număr total de 124 de unități locative. Sunt prezentate garsoniere luminoase și apartamente spațioase cu 2 și 3 odăi cu scheme bine compartimentate, cu suprafața de la 32 mp până la 170 mp. Unitățile locative sunt finisate în variantă „la alb” și sunt racordate la gaz, curent, apă și canal. Locuințele sunt dotate cu uși interioare – celulare și au ușă de la intrare din fier și ferestre cu geam termopan și profil PVC. Locuințele oferă rezidenților vederi fantastice, frontale și laterale asupra mării.

Dezvoltatorul Ansamblului locativ „Building Stefan Mamaia Nord 2” este Compania de construcții „Building Stefan”, care deține o poziție de frunte în construcția imobiliarelor și este unul din principalii dezvoltatori din partea de sud-est a României.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului