Descriere

Aviatorii Residence II

Aviatorii Residence 2 Constanta este situat in strada Capitan Aviator Alexandru Serbanescu nr. 3, la intrarea in Statiunea Mamaia si langa baza sportiva „Ilie Floroiu” a Universitatii Ovidius, cu o vedere deosebita catre lacul Siutghiol, Statiunea Mamaia sau Parc Tabacarie.

Aflat in imediata apropriere a proiectului Aviatorii Residence 1, ne-am propus ca acest proiect sa reprezinte o continuare fireasca a conceptului de baza inceput in urma cu 1 an, pastrand acelasi nivel calitativ constructiv si asigurand o dezvoltare armonioasa a zonei.

Proiectul beneficiaza atat de locuri de parcare subterane, cat si supraterane, astfel incat fiecare apartament are asigurat minim un loc de parcare, precum si un procent de 20% parcari suplimentare pentru vizitatori. De asemenea sunt prevazute un loc de joaca pentru copii si spatii verzi pentru relaxare.

Sistem constructiv

Structura de rezistenta este formata dintr-un un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat, iar inaltimea libera este de 2.70 m. Inchiderile exterioare sunt realizate din zidarie BCA de 30 cm, iar compartimentarile interioare din BCA de 15 si 25 cm.

Finisajele exterioare ale cladirilor sunt realizate din:

  • - sistem mixt de fatada ventilata formata dintr-un strat termoizolant de vata bazaltica de 10cm placata cu placi de fibrociment – acestea avand un grad foarte ridicat de rezistenta la foc si apa, asigurand o foarte buna izolare termica si fonica, si fiind foarte rezistente in timp la intemperii sau actiuni mecanice – si fatada din panouri de polistiren placate cu ciment;
  • - tamplarie din profile aluminiu cu geam termopan;

- balustrazi din aluminiu si sticla securizata la balcoane si logii.

Instalații

Fiecare apartament va fi dotat cu centrala termica proprie in condensatie, iar consumurile de energie, apa si gaz vor fi contorizate individual. Toate utilitatile vor fi asigurate la limita proprietatii.

Imobilul este dotat cu 2 lifturi Schindler cu o capacitate de 7 persoane, cu access inclusiv la parcarea subterana.

In realizarea proiectului s-au respectat ultimele cerinte ISU, subsolul fiind dotat cu cosuri pentru desfumare si asigurandu-se o retea de hidranti interiori si exteriori. Imobilul beneficiaza de adapost de aparare civila. Sunt asigurate si echipamentele necesare pentru optima functionare a instalatiilor: statie hidrofor pentru consumul de apa menajer, statie de pompare pentru apele uzate, generator electric de rezerva.

De asemenea, colectarea deseurilor menajere se va realiza selectiv prin utilizarea a 2 platforme ingropate situate la limita de proprietate catre strada.

Ansamblul va fi supravegheat video prin intermediul camerelor montate la nivelul subsolului si al parterului, locatarii avand acces la imagini in timp real sau la arhiva inregistrata.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului