Comision 0%

Descriere

Astoria Lake

Despre proiect

Proiectul Astoria Lake, cel mai nou și cel mai ambițios proiect Astoria Residence, este aproape de finalizare, termenul fiind luna mai 2020. Ne-am dorit ca toți cei care aleg o locuință nouă să fie pe deplin mulțumiți. Amplasarea pe malul Lacului Siutghiol oferă un plus pentru liniștea și relaxarea dumneavoastră. Totodată, veți avea priveliște chiar și spre mare. Mai mult, ansamblul este situat în vecinătatea celor mai cunoscute plaje, terase și cluburi de pe litoral cum ar fi Fratelli, Loft sau Nuba.

Ansamblul are 10 etaje și cuprinde 71 de garsoniere și apartamente cu 2 sau 3 camere. Acestea vor fi predate la cheie. Materialele de construcție și finisajele folosite sunt de cea mai înaltă calitate. Astoria Lake vă oferă și alte beneficii: casa scării placată cu marmură, balustradele interioare și cele ale balcoanelor sunt din stică. Pentru a completa designul modern, fațada este ventilată ceramic. Ansamblul este prevăzut cu 2 lifturi SCHINDLER: unul interior și unul exterior din sticlă pentru o vedere panoramică de excepție către mare și către lac.

Mai mult, dispuneți de parcare privată supraterană și subterană, supraveghere video a întregului imobil, loc de joacă privat pentru copii, ponton exclusiv al ansamblului pentru a putea practica sporturile nautice.

Cu siguranță v-am stârnit curiozitatea.
Vă așteptăm, cu drag, să vizionați apartamentele noastre pentru a vă convinge singuri că Astoria Lake este căminul perfect.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului