Descriere

Astoria Beach

Despre proiect

Te afli in cautarea unui apartament de vis la malul marii? Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord – este locul in care vei gasi locuinta de vacanta potrivita pentru tine, pentru cei dragi si pentru prieteni. Amplasat in Mamaia Nord, la cativa pasi de mare, Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord – este cel mai nou proiect dezvoltat de compania noastra si se bucura de un real succes datorita calitatii lucrarilor si a amplasarii in cea mai cautata locatie de pe litoralul romanesc.

Ambitiosul proiect este format din 4 blocuri cu un total de 216 apartamente cu vedere la mare care transforma conceptul de ”camin confortabil” in cea mai frumoasa destinatie de vacanta.

Apartamentele Astoria Beach iti ofera un plus de confort prin materialele de inalta calitate folosite la obtinerea finisajelor. Fiecare apartament va fi predat la cheie si va fi prevazut cu usi de interior Pinum, tamplarie REHAU cu 6 camere, travertin, gresie, faianta si parchet de calitate superioara, centrala termica si calorifere, aer conditionat.

Oferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului