Comision 0%

Descriere

Arca Residence

Arca Residence Braşov vă propune apartamente cu 1, 2 sau 3 camere într-un ansamblu rezidenţial modern, compus din 3 imobile de tip P+2+M, într-o zonă liniştită a oraşului, la 5 minute de Centrul Istoric sau Centrul Civic al oraşului, precum şi la 1 minut de Centura Braşovului.

Complexul vă oferă o privelişte încântătoare spre masivele Piatra Craiului şi Postăvarul, aflându-se în imediata apropiere a Hipermarket-urilor şi la 2 minute de Paradisul Acvatic!

Complexul dispune de locuri de parcare supraterane şi subterane pentru toate apartamentele, spaţii verzi şi loc de joacă pentru copii. Totul într-un climat de siguranţă, accesul pe proprietate fiind permis doar locatarilor.

Toate apartamentele beneficiază de finisaje moderne, terase generoase, acces facil la etajele superioare cu liftul, precum şi acces pentru persoanele cu dizabilităţi.

Pentru cei care doresc o zonă de relaxare şi recreere apartamentele de la parter beneficiază de grădini individuale.

Locație ideală

- Complexul vă oferă o privelişte încântătoare spre masivele Piatra Craiului, Postăvarul şi Măgura Codlei

- Planul de urbanism zonal (PUZ) are un regim de inălțime de P+2+M, astfel încât de pe terasele apartamentelor vom avea de o  priveliște superbă.

- Situat într-o zonă liniştită a oraşului, la 5 minute de Centrul Istoric sau Centrul Civic al oraşului, precum şi la 1 minut de Centura Braşovului.

Avantaje

- Regim de înălțime de P+2+M

- Fiecare scară este prevazută cu propriul lift pentru un acces facil, precum si rampă de acces pentru persoanele cu dizabilităţi

- Apartamente însorite și o priveliște superbă, orientarea apartamentelor spre Est sau Vest pentru a primi lumina naturală în fiecare moment al zilei

- Folosim cele mai bune materiale de contrucțieOferte ale acestui proiect

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului