Publicare automata prin API pe toate portalurile de imobiliare partenere

Publici oferta o singura data pe CRM, iar ulterior printr-un singur click poti promova peste 20 de site-uri inclusiv pe cele mai importante portaluri de imobiliare, astfel castigand de doua ori mai mult timp.

Administrare cereri

Poti vedea in timp real statusul clientilor tai. Afla ce proprietati au vazut pana atunci sau de cat timp cauta un imobil. Ca sa te focusezi pe clienti cu intentii reale de achizitie si pentru a face diferenta intre un turism imobiliar si un adevarat cumparator.

Gestionare activitate agenti

Poti vedea in timp real activitatea agentilor tai. Afla cate telefoane, e-mailuri sau vizionari au oferit clientilor tai.

Rapoarte zilnice, saptamanale, lunare si anuale

In fiecare zi, saptamana sau luna vezi cate tranzactii ai in negociere sau finalizate, cate leaduri au intrat in agentia ta, cati clienti au cumparat cu sau fara tine, care este sursa clientilor si sursa leadurilor. Astfel, vei sti unde sa te promovezi mai bine.

Raport primire lead-uri de la parteneri

In fiecare zi, saptamana sau luna vezi de unde ti-au intrat cele mai multe leaduri si de unde s-au rezolvat. Doar asa poti face o alegere potrivita in raport cu cele mai calitative leaduri.

Gestionare proiecte rezidentiale

Ca si dezvoltator sau agentie care detii exclusivitatea unui proiect, indiferent de amploarea sa, il poti gestiona cu usurinta stiind unitatile care sunt valabile, rezervate sau vandute. Trebuie sa intoduci o singura data datele proiectului, ca apoi cu un singur click sa ai cea mai usoara gestiune de pe piata.

Gestionare oferte individuale pe vanzari sau inchirieri

Ai posibilitatea de a alege separat cate un agent pe fiecare departament in parte, fie el pe vanzari sau inchirieri, poti adauga zonele din orasul tau.

Calculator taxe notariale

O intrebare care poate face diferenta dintre o tranzactie reusita si una nereusita este:

“Cat ma costa taxele notariale?”

Un agent experimentat nu are astfel de probleme ,dar un agent junior se poate incurca in detalii de aceea venim in ajutorul tau cu acest calculator de taxe care te va ajuta sa oferi oricarui client un raspuns clar, concret si sigur .

Fise de tranzactii cu sistem automat de facturare

In fiecare fisa de tranzactie exista posibilitatea de a emite o factura fiscala, cu suma din valuta calculata la cursul BNR ales de tine.

Gestionarea tranzactiilor pentru un raport coerent de incasari

Gestionarea corecta a unei tranzactii este cel mai important moment din munca unui agent imobiliar, de accea iti punem la dispozitie un sistem integrat de gestiune a fiecarui pas al unei tranzactii fie ca ai facut doar o rezervare , un antecontract sau sunt necesare diferite seturi de acte in situatia unei tranzactii prin credit, fie ca doresti sa stii mereu cate incasari ai facut saptamanal, lunar, annual sau urmeaza sa incasezi.

Site gratuit pentru fiecare agentie

Pe langa CRM, Ziarul de Apartamente iti ofera si optiunea de a crea si site-ul agentiei tale, poti combina o multitudine de Template-uri dupa bunul plac, astfel incat sa iti construiesti brandul propriu.

Campanii Email

Piata a devenit din ce in ce mai complexa , clientii stiu si ei acest lucru si o buna parte din ei sunt mereu extrem de ocupati. Am creat un sistem automat de corelare a nevoilor clientilor cu ofertele existente in piata, poti mereu sa iti tii la curent clientii cu noile oferte aparute pe piata ,eventuale reduceri de pret a proprietatilor sau doar sa le mai iei pulsul celor care nu se grabesc cu achizitiile si poate ii readuci in piata

Optimizare SEO

Internetul este baza cu care lucram in zilele noastre indiferent de domeniul de activitate, dar degeaba avem internet daca nu avem vizibilitate in piata. Optimizarea SEO te va aduce in topul cautarilor pe internet si astfel clientii vor ajunge mult mai usor la tine.

Promovare automata pe Facebook

In ultimul timp o parte importanta a potentialilor clienti s-au mutat pe retelele sociale ,de aceea consideram ca aceste platforme reprezinta viitorul in relationarea cu viitorii clienti.
Am creat un sistem automat de share a linkurilor de pe pagina agentiei tale astfel incat sa iti tii mereu in garda clientii.

Incepe GRATUIT sa cresti performanta agentiei tale!

Gestioneaza-ti afacarea in mod inteligent